Cu 97% voturi: Prof. dr. Anca Dana Buzoianu, noul rector al UMF „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca

În urma alegerilor pentru pentru funcția de rector al universității, respectiv a membrilor Consiliilor Facultăților de Medicină, Medicină Dentară și Farmacie și membrilor Senatului Universității desfășurate luni, 27 noiembrie, prof. dr. Anca Dana Buzoianu a fost desemnată pentru un nou mandat la conducerea Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca, cu 97% din voturi și 84% prezența la vot.
„Îmi doresc ca noul mandat pentru care candidez să se definească prin continuitate, echipa de conducere a UMF ”Iuliu Hațieganu” propunându-și optimizarea actului managerial în baza experienței acumulate în mandatul anterior.
Continuitatea ne va permite să ducem la bun sfârșit proiectele de anvergură deja începute care, în mod firesc, necesită timp pentru finalizare: Centrul de Simulare, Training și Cercetare și Centrul de Chirurgie Experimentală, o nouă Bibliotecă, preluarea Spitalului CFR și aducerea lui la standarde moderne de îngrijire și dotare, reabilitarea clădirii Anatomie, o nouă biobază și o bază sportivă a universității, grădinița universității etc.
Le mulțumesc tuturor colegilor mei pentru încrederea acordată și pentru întreg sprijinul oferit în acest mandat” declara prof. dr. Anca Dana Buzoianu la finele săptămânii trecute, cu prilejul prezentării în fața comunității academice a sintezei celor patru ani de mandat anterior.

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.