Decizia privind revocarea din funcţie a preşedintelui Autorităţii de Management al Calităţii în Sănătate, publicată în Monitorul Oficial

Decizia privind revocarea lui Vlad Teodor Berbecar din funcţia de preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Autorităţii Naţionale de Management al Calităţii în Sănătate a fost publicată, vineri seară, în Monitorul Oficial.

Anterior, premierul Florin Cîţu a anunţat, într-o declaraţie de presă susţinută la Palatul Victoria, după incendiul de la Spitalul de Boli Infecţioase din Constanţa, în urma căruia au murit şapte oameni, că l-a destituit pe preşedintele Autorităţii Naţionale de Management al Calităţii în Sănătate (ANMCS), Vlad Teodor Berbecar.

„Am semnat ordinul prin care l-am demis pe preşedintele ANMCS, care de când a intrat în funcţie nu a mai făcut nicio evaluare şi era în atribuţiile domniei sale să facă evaluări şi în ceea ce priveşte acreditările spitalelor din România. Mai ales că la acest spital din Constanţa avem mai multe nereguli, pe care le-am descoperit în acest moment”, a afirmat premierul.

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.