Dezbatere publică la Ministerul Sănătății privind propuneri de modificare a unor reglementări legate de achizițiile publice, de FNUASS dar și de profesia de tehnician dentar

Ministerul Sănătății

Ministerul Sănătății va organiza luni, 29 iulie, o dezbatere publică privind proiectul de ordonanță a Guvernului pentru modificarea și completarea Legii nr. 95/2006 privind reforma în domeniul sănătății, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative în domeniul sănătății.

Mai exact, este vorba despre reglementări privind achizițiile publice, acoperirea deficitelor Fondului național de asigurări sociale de sănătate (FNUASS), implementarea unui subprogram adresat persoanelor cu tulburări din spectrul autist sau schimbarea cadrului legal de exercitare a profesiei de tehnician dentar.

Dezbaterea este organizată la solicitarea Asociației Distribuitorilor și Retailerilor Farmaceutici din România (ADRFR) și va avea loc de la ora 15.00, la sediul Ministerului Sănătăţii, sala de consiliu, etaj 2.

La ședință vor participa Dan Octavian Alexandrescu, secretar de stat, reprezentanți ai Direcției politica medicamentului și a dispozitivelor medicale, reprezentanți ai Direcției generale de asistență medicală și sănătate publică, reprezentanți ai Centrului de resurse umane în sănătate publică, reprezentanți ai Direcției generale juridică și resurse umane, reprezentanți ai Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, precum și reprezentanți ai Agenției Naționale a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale.

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.