Dezbatere publică la MS privind medicamentele pentru nevoi speciale

Ministerul Sănătății

Ministerul Sănătății organizează o dezbatere publică marți, 19 februarie 2019, ora 13.30, pe tema Normelor de aplicare a prevederilor art. 703 alin. (1) și (2) din Legea nr. 95/2006 privind reforma în domeniul sănătății referitoare la medicamentele utilizate pentru rezolvarea unor nevoi speciale. La 1 februarie 2019, MS publicase în transparență decizională un proiect de ordin de ministru care vizează completarea și modificarea anexei Ordinului ministrului sănătății nr. 85/2013 pentru aprobarea Normelor în cauză.

Dezbaterea publică este organizată la solicitarea Asociației Române a Producătorilor Internaționali de Medicamente (ARPIM). Înscrierile se pot face până marți, ora 9, în limita a 40 de locuri disponibile.

La dezbaterea publică vor participa Dan Octavian Alexandrescu, secretar de stat în MS, reprezentanți ai direcțiilor din MS de politica medicamentului și dispozitivelor medicale, respectiv juridică și de resurse umane, reprezentanți ai Unifarm, ai Agenției Naționale a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale și ai Casei Naționale de Asigurări de Sănătate.

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.