Dezbatere publică pe tema elementelor de siguranță care apar pe ambalajul medicamentelor

Ministerul Sănătății

O dezbatere publică a proiectului de Ordin privind aprobarea Normelor metodologice de implementare a prevederilor Regulamentului Delegat 161/2016 al Comisiei din 2 octombrie 2015 de completare a Directivei 2001/83/CE a Parlamentului European și a Consiliului prin stabilirea de norme detaliate pentru elementele de siguranță care apar pe ambalajul medicamentelor de uz uman va avea loc luni, 12 noiembrie 2018, ora 11.00 la sediul Ministerului Sănătăţii.

Dezbaterea a fost solicitată de Asociația Producătorilor de Medicamente Generice din România (APMGR). La ședință vor participa: Dan Octavian Alexandrescu, secretar de stat, împreună cu reprezentanți ai Direcției politica medicamentului și dispozitivelor medicale, reprezentanți ai Direcției generale juridică și resurse umane și reprezentanți ai Agenției Naționale a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale (ANMDM), se menționează într-un comunicat de presă dat publicității de Ministerul Sănătății.

Proiectul de act normativ poate fi vizualizat pe site-ul Ministerului Sănătății, la rubrica Transparenţă decizională – Acte normative în transparență.

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.