Discovery Life Sciences ajunge și în România, prin achiziționarea companiei Sofia Bio

Compania americană Discovery Life Sciences a achiziționat Sofia Bio, o companie cu un vast portofoliu de situri de prelevare de eșantioane biologice din Bulgaria, România, Polonia și Cehia. Totodată, Discovery a încheiat un acord de distribuție exclusivă cu East West Biopharma, care deține cea mai mare rețea de biocolectare din Ucraina.

Prin expansiunea în Europa Centrală și de Est, Discovery își întărește poziția de lider global în analiza probelor biologice, în procurare și distribuție pentru industria farmaceutică, biotehnologii și diagnostic. Numărul siturilor din rețeaua clinică globală a companiei crește astfel cu mai mult de 100, ajungând aproape de 280.

Discovery Life Sciences (DLS) este o companie globală care oferă servicii de analiză a probelor biologice și de procurare pentru industriile farma, biotech și de diagnostic. Extinderea în Europa vine la doar câteva luni după o fuziune care a reunit companiile Conversant Bio, Folio Bio, Discovery Life Sciences și Phylogeny sub umbrela DLS, în octombrie 2018. Catalogul de probe biologice deținut de DLS include specimene normale, suspecte și diagnosticate cu boli, în special în oncologie, cardiologie, neurologie, boli infecțioase, inflamatorii și imunitare.

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.