Dr. Adriana Mihalaș: Am devenit adeseori pacienți și am căpătat un nou conținut profesional și afectiv

Dr. Adriana Mihalaș, secretar Colegiul Medicilor din Municipiul București, a declarat că pandemia a lăsat întreg corpul profesional într-o nouă paradigmă, cu câteva trăsături particulare, „ne-am degrupat în lupta cu o patologie gravă, necunoscută, ne-am solidarizat între noi”.

„Am devenit adeseori pacienți și am căpătat un nou conținut profesional și afectiv, mult mai dinamic, ne-am adaptat rapid evoluției imprevizibile a virusului, schimbăm informații între noi, împărtășim experiențe, plutește în aer o coeziune care se cere a fi consolidată. Toate au dat un nou înțeles conceptului de solidaritate medicală din punct de vedere moral și profesional”, a declarat dr. Adriana Mihalaș.

Declarațiile au fost făcute în cadrul ceremoniei oficiale a celei de-a IX-a Conferințe a Colegiului Medicilor din Municipiul București (CMMB), eveniment desfășurat online, cu sprijinul Sănătatea Press Group.

Ceremonia oficială a fost moderată de prof. Dr. Cătălina Poiană, președintele CMMB.

La cea de-a IX-a Conferință a Colegiului Medicilor din Municipiul București s-au înscris peste 8.000 de medici, evenimentul conținând 16 sesiuni științifice, prezentate de 71 de speakeri.

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.