Dr. Bogdan Florea: Susțin cu toată puterea organizarea unui Forum de Epilepsie

Forum Epilepsie

 

”Susțin cu toată puterea organizarea unui Forum de Epilepsie, un Forum român de Epilepsie, în care, la aceeași masă, să fie oameni care, fără discuție, au luptat împotriva acestei probleme, care nu este doar o problemă medicală, ci una socială. Organizații de pacienți, profesioniști din domeniul sănătății, legiuitori și oameni care pot hotărî destinele acestei țări să stea, în sfârșit, la aceeași masă și să hotărască lucrurile pentru viitorul comunității de pacienți cu epilepsie, pentru că, am observat, comunitatea cu pacienților cu epilepsie din România nu au suficientă voce, putere și poate curaj să vorbească despre problemele lor”. Este mesajul transmis dr. Bogdan Florea, Medic Primar Neurolog, inițiator al proiectului ”Telemedicină în Epilepsie”, pentru Forumul de Epilepsie.

Pe 10 februarie 2020 va avea loc Forumul de Epilepsie, care urmărește crearea unei platforme de discuții între profesioniști din domeniul medical, asociații de pacienți de profil, autorități și societatea civilă în vederea identificării unor direcții de acțiuni comune care să susțină îmbunătățirea diagnosticării bolii, creșterea aderenței la tratament, și combaterea fenomenului de discriminare și stigmatizare a persoanelor cu epilepsie, în societate.
Coordonator științific va fi Societatea Română împotriva Epilepsiei, iar managementul evenimentului va fi asigurat de Sănătatea Press Group.

Lasă un răspuns

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.