Dr. Emilian Imbri și-a încheiat mandatul la conducerea Spitalului „Victor Babeș” București

Dr. Emilian Imbri, managerul celui mai mare spital COVID-19 din țară, Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Tropicale „Dr. Victor Babeș”, și-a încheiat, miercuri, mandatul la conducerea unității sanitare bucureștene.

Cu acest prilej, directorul general al Administrației Spitalelor și Serviciilor Medicale București (ASSMB), Vasile Apostol, i-a înmânat Dr. Emilian Imbri o plachetă onorifică din partea Primăriei Capitalei și a ASSMB.

Poziția de manager interimar va fi preluată de Conf. Dr. Simin Florescu, medic primar boli infecțioase, în prezent director medical al spitalului, se arată într-un comunicat al ASMB.

„Oarecum simbolic, schimbul de ștafetă de la Spitalul „ Dr. Victor Babeș” se întâmplă la un an de când în România a fost înregistrat primul caz de infectare cu noul coronavirus. De atunci și până acum, la Spitalul „Dr. Victor Babeș”, inclusiv la Secția Externă Modulară Pipera, au fost internate aproape 11.000 de persoane confirmate cu virusul SARS-CoV-2. Pentru Dr. Imbri și personalul medical și auxiliar de la „Victor Babeș”, numărul uriaș de pacienți s-a tradus în multe zile și nopți de muncă extenuantă, stres omniprezent și o presiune continuă care, inevitabil, lasă urme adânci”, se arată în comunicatul ASSMB.

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.