Dr. Gheorghe Carp și-a anunțat demisia din Parlament. A fost numit manager al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Oradea de la 1 aprilie

sursa foto: Camera Deputaților

Biroul permanent al Senatului a luat act, marţi, de demisia senatorului Gheorghe Carp, după ce acesta a fost numit manager al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Oradea de la 1 aprilie.

“În temeiul dispoziţiilor art. 17 din Legea nr 96/2006 privind Statutul deputaţilor şi senatorilor, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, având în vedere situaţia de incompatibilitate survenită în exerciţiul mandatului meu de senator prin deţinerea, concomitent, începând cu data de 01.04.20022 a funcţiei de manager al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Oradea, înţeleg să îmi depun demisia din calitatea de senator, începând cu data de 01.05.2022, urmând ca Senatul să ia act de încetarea mandatului meu de senator începând cu această dată“, se arată în documentul aprobat de Biroul permanent al Senatului.

Demisia trebuie validată de plenul Senatului.

Dr, Gheorghe Carp a condus, de-a lungul timpului, Spitalul Municipal Oradea, iar în 2020 a demisionat din funcția de manager al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Oradea, după ce a fost ales senator.

 

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.