Dr. Gina Ciolan : Este important să conştientizăm educaţia cadrelor sanitare şi ulterior a pacienţilor şi familiilor acestora

Dr. Gina Ciolan, directorul medical al Institutului de Pneumoftiziologie „Marius Nasta”, a declarat referitor la educaţia în domeniul bolilor respiratorii că speră ca aceasta să atingă nu numai personalul din serviciile de boli respiratorii, respectiv pneumologie şi medicină internă, ci personalul din sănătate.

“Este important să conştientizăm educaţia cadrelor sanitare şi ulterior a pacienţilor şi familiilor acestora”, a adăugat Dr. Gina Ciolan.

Declarația a fost făcută în cadrul conferinței “Educaţia în bolile respiratorii. Provocări şi persective”, transmisă pe platforma www.conferinte-live.ro. Sănătatea Press Group este producătorul video al conferinței.

www.conferinte-LIVE.ro este o platformă dezvoltată de către Sănătatea Press Group – o soluție completă pentru organizarea de evenimente live cu durata de până la 4 ore, în spațiul online, prin videostream, în aceeași configurație ca în cazul evenimentelor obișnuite.

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.