Dr. Laura Zarafin: Secțiile ATI din țările cu rată de vaccinare de peste 75% sunt aproape goale.La noi, se stă în ambulanțe la coadă

Dr. Laura Zarafin, medic primar ATI la Spitalul Colentina, a afirmat că secțiile de terapie intensivă din țările cu rată de vaccinare peste 75% sunt aproape goale, în timp ce în România pacienții COVID stau la coadă în ambulanțe.

Dr. Laura Zarafin a spus că există deja peste 6 miliarde de doze de vaccin anti-COVID administrate și peste trei miliarde de oameni vaccinați în toată lumea, iar „cobaii au fost cei 40.000 de voluntari pe care s-au făcut testele și personalul medical din lumea întreagă , căci ei au fost vaccinați primii” .

„Mă gândesc la toți cei ce sunt acum în ATI la noi. Nevaccinați. Care nu cred în vaccin, mulți nu cred nici în medici. Familiile lor caută tot felul de ‘pile’, ne sună disperati să ne întrebe dacă să facă rost de tocilizumab! Mă întreb – oare acum cred în medici? Nu era mai simplu să se vaccineze? Cobaii au fost cei 40.000 de voluntari pe care s-au făcut testele și personalul medical din lumea întreagă , căci ei au fost vaccinați primii .Există deja peste 6 miliarde de doze de vaccin anti-COVID administrate și peste 3 miliarde de oameni vaccinați. Cum să mai spui că ești cobai ? Terapiile intensive din țările cu rată de vaccinare peste 75-85-90% sunt aproape goale. La noi se stă în ambulanțe la coadă” , a scris medic primar ATI, pe pagina sa de Facebook.

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.