Dr. Raed Arafat: Managementul Spitalului Balş a afirmat că reţeaua electrică a fost renovată recent, în totalitate

Dr. Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), a declarat, la un post de televiziune, că reţeaua electrică de la Institutul „Matei Balș” a fost total renovată, recent, și că nu au fost improvizaţii, potrivit managementului spitalului.

De asemenea, Dr. Raed Arafat a precizat că nu se cunoaşte cauza incendiului şi că pot fi luaţi în calcul mulţi factori în această privinţă.

„Nu putem să comentăm în acest moment care e cauza incendiului. Încă nu putem comenta acest lucru, încă echipele de investigaţie îşi fac treaba lor şi s-ar putea să dureze această treabă, până stabilesc exact. Orice incendiu de acest fel, poate că au fost mai mulţi factori care l-au cauzat: uman, tehnic, orice poate să fie. Din câte ştiu, cel puţin din ce s-a afirmat astăzi de către managementul spitalului Balş, reţeaua electrică total renovată recent, că nu au fost improvizaţii din ce spun dânşii, dar, totuşi, ceva s-a întâmplat. Acest lucru, investigatorii trebuie să ne spună despre ce este vorba”, a afirmat Raed Arafat.

 

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.