Dr. Valeriu Gheorghiţă: 61 de fluxuri de vaccinare AstraZeneca, transformate în fluxuri de imunizare cu ser de la Moderna

Preşedintele Comitetului naţional de coordonare a activităţilor privind vaccinarea împotriva SARS-CoV-2 (CNCAV), dr. Valeriu Gheorghiţă, a declarat că începând cu 19 aprilie, vor fi transformate circa 61 de fluxuri de vaccinare AstraZeneca în fluxuri de vaccinare cu ser de la Moderna.

Col. dr. Valeriu Gheorghiţă a precizat că transformarea fluxurilor de vaccinare se va face fără a se desființa centrele respective, în acele locații continuându-se imunizarea cu rapelul pentru persoanele care au primit doza unu.

De asemenea, președintele CNCAV a spus că din 20 aprilie, vor fi deschise aproximativ 50 de cabinete noi de vaccinare cu ser de la compania Pfizer.

Col. dr. Valeriu Gheorghiţă a amintit că din 7 aprilie a crescut capacitatea de vaccinare per flux, de la circa 60 la 96 de persoane pentru cabinetele de vaccinare cu AstraZeneca, respectiv Moderna, și 72 de persoane pentru vaccinul de la compania Pfizer.

 

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.