Dr. Virgil Musta, mesaj pentru cei care nu cred în pandemie: I-aș invita la spital să vadă într-adevăr că sunt tragedii

Dr. Virgil Musta, medic și şef de secţie la Spitalul de Boli Infecţioase Victor Babeş din Timişoara, a declarat că încă mai este pandemie, iar cei care nu sunt convinși de acest lucru pot veni la spital să vadă bolnavii.

Dr. Virgil Musta a spus că fiecare este responsabil de propria sănătate și trebuie să înțeleagă că încă mai avem pandemie, respectiv cazuri de pacienți bolnavi de COVID-19.

„Eu i-aș invita la spital, cine dorește să viziteze aceste cazuri (…) ca să vadă într-adevăr că sunt tragedii. Poate ar fi o idee ca să poată lua legătura cu persoane care au prezentat această boală și care le pot prezenta tot ce au suferit în această perioadă”, a spus dr. Virgil Musta, la un post de televiziune.

Potrivit acestuia, au existat situații în care o familie întreagă s-a îmbolnăvit de COVID-19, unul dintre membrii familiei a murit, iar ceilalți nu au putut participa la înmormântare din cauză că erau internați în spital.

În prezent, la Spitalul de boli infecțioase din Timișoara mai sunt internate 17 persoane infectate cu coronavirus. Niciun pacient nu este la Terapie intensivă. Evoluția lor este bună, iar în următoarele zile unii ar putea fi externați.

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.