DSP Prahova, deficit major de personal. Instituția face apel la unităţile sanitare publice sau private pentru detaşarea de cadre

Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Prahova a lansat, marţi, un apel către unităţile sanitare publice sau private, precum şi către unităţile administrativ teritoriale care au în administrate structuri medicale, să detaşeze personal care să desfăşoare activităţi în cadrul DSP pentru gestionarea valului cinci al pandemiei de COVID-19.

”Având în vedere contextul epidemiologic actual şi deficitul major de personal cu care se confruntă DSP Prahova, facem apel către unităţile sanitare de stat şi private, UAT-urile care au structuri medicale, să ne sprijine cu detaşarea de personal pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 01.02.2022, pentru a desfăşura activităţi specifice instituirii stării de risc epidemiologic şi biologic pe teritoriul României. Totodată menţionăm că aceste activităţi se pot desfăşura de cadre medicale şi în baza contractelor de voluntariat”, transmite, marţi, DSP Prahova.

Reprezentanţii instituţiei au precizat că  ar fi nevoie de minimum 25 de persoane pentru realizarea anchetelor epidemiologice şi sprijinirea activităţii din call center.

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.