Ediţia 2023, a XIV-a, a campaniei „Spune DA! Susţine donarea de organe”

În perioada 01 – 04 august 2023, o echipă de voluntari a Asociaţiei Transplantaţilor din România (ATR) desfăşoară campania anuală de informare şi conştientizare a populaţiei cu privire la caracterul legal şi benefic al donării de organe în scop terapeutic; activităţile vor avea loc în localităţile Buşteni (01-02 august) şi Sinaia (03 – 04 august).

Echipa de campanie numără 13 voluntari, membrii ATR – pacienţi în program de dializă, donatori şi beneficiari de transplant.

Desfăşurarea activităţilor sunt în centrul localităţilor, în zona spaţiilor de promenadă: „Am ales aceste zone datorită numărului mare de turişti prezenţi şi a posibilităţii de a discuta şi informa despre activitatea de transplant din ţară şi posibilitatea înscrierii în Registrul National al Donatorilor de Organe. Scopul acestei campanii este acela ca oamenii să poată lua o decizie în baza unor informaţii concrete şi reale despre procedurile de donare şi transplant, dar şi despre beneficiarii de transplant” – transmite Amali Teodorescu, vicepreşedinte ATR.

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.