Efectivele pentru realizarea controalelor în mijloacele de transport în comun din Capitală ar putea fi mărite, dacă situația epidemiologică o va impune

Efectivele poliției și jandarmeriei pentru realizarea controalelor în mijloacele de transport în comun din Capitală, în ceea ce privește respectarea măsurilor de protecție și purtarea măștii, ar putea fi mărite dacă situația o va impune. Mai mult, călătorii care nu vor respecta legea vor fi sancționați, potrivit premierului Ludovic Orban.

”Încă de la adoptarea regulilor de protecție sanitară în mijloacele de transport în comun, metroul și mijloacele de transport în comun au făcut obiectul unor activități de control intense. Echipajele de poliție, de jandarmerie, de poliție locală au fost o prezență constantă. Această prezență va continua și, în funcție de informațiile pe care le avem privitoare la nerespectări, vom mări efectivele pentru realizarea acestor controale și vom sancționa pe cei care nu respectă legea”, a declarat Ludovic Orban astăzi, în cadrul unor declarații de presă.

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.