VIDEO Conf. dr. Anca Pantea Stoian, despre pericolele consumului de zahăr și a produselor bogate zaharuri

https://live3.sanatateapress.ro/upload/Anca_pantea_stoian_consum_zahar.mp4   Conf. dr. Anca Pantea Stoian, medic primar diabet zaharat, nutriție și boli metabolice și în igiena alimentației, explică la ce ne expunem atunci când consumăm zaharuri în exces, pe termen îndelungat, și ce trebuie să facem pentru a evita consecințele neplăcute ale acestui obicei alimentar.

Studiu: Băuturile calde festive conțin cantități alarmant de mari de zahăr

Specialitățile de cafea cu lapte și ciocolată caldă aflate la mare căutare în perioada sărbătorilor de iarnă conțin alarmant de mult zahăr – până la 23 de lingurițe de zahăr pe cană, atenționează oamenii de știință. Cercetătorii britanici de la “Action on Sugar” au analizat peste 200 de băuturi și au găsit cantități impresionante de [mai mult]