Ever Pharma se extinde prin achiziția unei filiale în Germania

Compania austriacă Ever Pharma anunță că a finalizat achiziția filialei din Germania a companiei Amneal Pharmaceuticals, un producător american de medicamente generice, dar și de medicamente complexe. Amneal Deutschland GmbH va deveni astfel Ever Pharma GmbH. Filiala din Germania era deja distribuitor local al produselor Ever Pharma și are o piață stabilă în special în sectorul spitalicesc.

„Ne bucurăm să avem o altă filială Ever într-una din principalele piețe europene, conform strategiei noastre de a avea o prezență comercială proprie pe cele mai importante piețe”, a declarat Julia Hillebrand, PDG și proprietară a companiei austriece, citată de un comunicat de presă.

Ever Pharma este o companie farmaceutică specializată, care se concentează pe cercetare, dezvoltare, producție și comercializare de produse din domeniul neurologiei, terapiei intensive, anesteziei și oncologiei. Compania s-a format prin desprinderea diviziei de produse „neuro” din Ebewe Pharma, după ce compania-mamă a fost achiziționată de Sandoz, divizia de medicamente generice a grupului Novartis.

În prezent, Ever Pharma este prezentă în peste 70 de țări, inclusiv România. Principalele produse din portofoliu sunt Cerebrolysin, un extract de neuropeptide din creier de porc, Dacepton, apomorfină HCl pentru boala Parkinson, și Tachyben, urapidil pentru ytratamentul urgențelor hipertensive. Acestora li se adaugă a serie de medicamente complexe injectabile.

Lasă un răspuns

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.