EXCLUSIV COVID-19: Nu există cereri de transfer către spitalul ROL 2 în acest moment

În prezent nu există cereri de transfer către Spitalul ROL 2 din Otopeni, destinat pacienților cu COVID-19. Declarația a fost făcută în exclusivitate pentru RoHealthReview.ro și Sanatatea.TV de purtătorul de cuvânt al Spitalului Universitar de Urgență Militar Central „Carol Davila”, col. Oana Ciobanu.

La spitalul militar ROL 2 sunt internați în prezent 19 pacienți, dintre care nouă sunt la secția ATI, a declarat în exclusivitate pentru RoHealthReview.ro și Sanatatea.TV purtătorul de cuvânt al Spitalului Universitar de Urgență Militar Central „Carol Davila”, col. Oana Ciobanu.

Un număr de 10 pacienți sunt internați în corturile din componența unității.

Formațiunea medicală ROL 2 este o structură a Spitalului Universitar de Urgență Militar Central „Carol Davila” și are în componență corturi medicale și containere, care cuprind, printre altele, unități de triaj, laborator, radiologie, sterilizare, zonă de decontaminare.

Unitatea medicală funcționează ca o entitate adaptată patologiei infecţioase pentru tratarea cazurilor uşoare și medii de infectare cu COVID-19 și are o capacitate de 128 de paturi în corturi și 24 de paturi la ATI.

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.