FDA încă investighează boala participantului la studiul clinic privind potențialul vaccin împotriva COVID-19 al AstraZeneca

Administrația Federală a Medicamentului din SUA (FDA) încă investighează boala apărută la unul dintre participanții la studiul clinic privind un potențial vaccin împotriva COVID-19 al companiei farmaceutice AstraZeneca, scrie Reuters.

Prin urmare, AstraZeneca încă așteaptă aprobarea FDA pentru a putea relua studiul clinic în ceea ce privește potențialului său vaccin împotriva bolii cauzate de noul coronavirus în Statele Unite, potrivit anunțului făcut astăzi de directorul executiv al companiei, Pascal Soriot.

Potrivit secretarului pentru Sănătate și Servicii Umane din SUA, Alex Azar, suspendarea în continuarea a studiului arată preocuparea FDA în ceea ce privește siguranța vaccinurilor, informează Reuters.

Pe de altă parte, Universitatea Oxford a făcut public săptămâna trecută, în mediul online, un document în care se arăta că este posibil ca boala participantului la studiu, care a condus la întreruperea studiilor,  să nu fie asociată cu vaccinul.

Lasă un răspuns

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.