Federația Sănătatea: Ne vom adresa Curții Constituționale și organismelor internaționale dacă certificatul COVID-19 va trece de Parlament

Federația Sănătatea consideră că proiectul legislativ cu privire la certificatul COVID-19 este încă o încercare disperată a guvernului demis de a impune ”într-un mod abject” soluții care să acopere incompetența dovedită de-a lungul timpului, potrivit unui comunicat de presă.

Reprezentanții Federației respinge forma și modul în care a fost propus acest certificat verde și atrage atenția că acest proiect încalcă drepturile și libertățile fundamentale ale omului, dar și dreptul la muncă.

Totodată, ”atragem atenția că acest proiect crează o mare discriminare și mai ales un precedent periculos. Atragem atenția că acest proiect încalcă grosolan Constituția și legislația europeană. Federația Sănătatea susține vaccinarea voluntară și solicită TESTAREA GRATUITĂ a personalului. Solicităm, așa cum am mai făcut-o și până acum, parlamentarilor responsabili respingerea acestui proiect”, se arată în comunicat.

În cazul în care proiectul va trece de Parlamentul României, Federația Sănătatea anunță că se va adresa Curții Constituționale și organismelor internaționale pentru a împiedica ”acest abuz al puterii actuale”.

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.