Federația Sanitas anunță „ o victorie”: „Ordonanța pentru creșterea salariilor de bază ale angajaților din Sănătate și Asistență Socială, în primă citire în ședința de Guvern!”

„O victorie marca SANITAS!” postează reprezentanții federației sindicale pe rețelele de socializare iar motivul este că ordonanța pentru creșterea salariilor de bază ale angajaților din Sănătate și Asistență Socială se află „în primă citire în ședința de Guvern”:
„O victorie tranzitorie pentru angajații din Sănătate și Asistență Socială! Așteptăm să avem forma aprobată de Guvern, apoi vom comunica creșterile salariale pentru toate categoriile de angajați – în medie sunt de 25%, dar diferă în funcție de categorie. Am militat, am pus presiune pe guvern cu semnăturile pentru declanșarea conflictului colectiv, am negociat, iar astăzi am câștigat.
O victorie este o victorie, chiar și atunci când este victorie de etapă! Nu am rezolvat problemele sistemului sanitar în totalitate, cum pretind alții că fac, dar am oferit o soluție pe termen scurt pentru oamenii ce se îngrijesc zilnic de noi.
Nu ne oprim din a ne cere drepturile, iar în aprilie avem primul termen de judecată în procesul împotriva statului român. Cerem ca Legea 153/2017 să fie aplicată în totalitate și să ni se acorde toate drepturile prevăzute de aceasta” – precizează liderii sindicali.
Foto: Sanitas

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.