Gala Excelenței Feminine ediția a II-a: 35 de femei de succes, 35 de povești de viață

Gala Excelenței Feminine ediția a II-a, organizată sub titlul ”THE SMART, THE BOLD, THE BEAUTIFUL”, al XXI-lea eveniment în cadrul proiectului național ”Împreună protejăm România”, va avea loc luni, 4 martie, de la ora 18.00.

Evenimentul, organizat de Grupul de Presă MediaUno, Departamentul pentru Dezvoltare Durabilă, Institutul Național de Statistică și Asociația MediaUno se va desfășu la Palatul Regal, Sufrageria Regală.

”4 martie 2024 este o zi în care ne propunem să celebrăm feminitatea, inteligența și forța femeii în societate, un preambul al Zilei Internaționale a Femeii. Va fi a doua ediție dedicată premierii unor doamne determinate și puternice, adevărate modele pentru tânăra generație, care s-au remarcat de-a lungul timpului prin performanțe și excelență în profesie și în viața socială”, au transmis organizatorii.

Această ediție stă sub semnul promovării nevoii de schimbare a percepției privind rolul femeii în societate, ”a necesității și avantajele sprijinirii egalității de gen și a implicării femeii în viața publică”.

”Va fi un eveniment memorabil dedicat recunoașterii și celebrării femeilor remarcabile din diverse domenii ale societății, o declarație de recunoștință și apreciere față de femeile care, prin forța, inteligența și sensibilitatea lor, modelează lumea în care trăim. Ne propunem să ilustrăm realizările individuale ale acestor femei excepționale, precum și impactul pe care îl au asupra societății, promovând egalitatea de gen și diversitatea în toate aspectele vieții”, au mai punctat organizatorii.

În cadrul evenimentului, vor fi prezentate poveștile inspiraționale a 35 de femei de succes, care s-au distins prin performanțe remarcabile, excelență în profesie și contribuții semnificative în viața socială.

”Fiecare poveste este unică, reflectând trăiri, lupte, realizări și vise care ne îndeamnă să privim cu admirație și respect rolul femeii în societate”, arată sursa citată.

Gala va debuta cu o recepție festivă, iar partea centrală a serii va fi ceremonia de premiere, unde fiecare dintre cele 35 de femei va fi celebrată.

Potrivit sursei citate, Gala ”THE SMART, THE BOLD, THE BEAUTIFUL” nu este doar un eveniment, ci un manifest pentru un viitor în care femeile sunt recunoscute, apreciate și sprijinite în toate aspectele.

Proiectul ”Împreună protejăm România” a fost inițiat în anul 2020 de Grupul de Presă MediaUno și dezvoltat împreună cu Institutul Național de Statistică, Departamentul pentru Dezvoltare Durabilă și Asociația MediaUno, ajungând la 13 ediții de conferințe și 7 ediții de gală organízate.

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.