Gheorghiță: Dăm posibilitatea persoanelor să se programeze în acele centre care au activitate 24 de ore din 24, pe numărul de locuri disponibile

Coordonatorul campaniei de vaccinare anti-COVID în România, col. dr. Valeriu Gheorghiță, a declarat marți că programul de funcţionare pe fiecare centru, configurabil pe un interval de 24 de ore, va fi disponibil pe platforma de vaccinare împotriva noului coronavirus.

”Va exista posibilitatea de configurare a programului de lucru în platforma de vaccinare, de programare, astfel încât va fi disponibilă funcţionalitatea programului pe fiecare centru de vaccinare configurabil pe un interval de 24 de ore. Practic, să dăm posibilitatea persoanelor să se programeze în acele centre care au activitate 24 de ore din 24, să se programeze pe numărul de locuri disponibile”, a declarat col. dr. Valeriu Gheorghiţă.

Coordonatorul campaniei de vaccinare anti-COVID a reamintit că, din 25 martie, se poate vizualiza tipul de vaccin pe fiecare centru de vaccinare și că harta centrelor pe tipuri de vaccin este activă.

”Harta cuprinde toate centrele de vaccinare active în platformă, tipul vaccinului administrat în acestea, numărul locurilor disponibile şi, de asemenea, numărul persoanelor care se află înscrise pe lista de aşteptare. Harta este interactivă, fiecare utilizator poate filtra afişarea centrelor pe judeţe sau pe numărul de locuri disponibile. De asemenea, sunt afişate statistici privind numărul total al persoanelor înscrise pe listele de aşteptare, pentru fiecare dintre cele trei vaccinuri produse de companiile farmaceutice Pfizer-BioNTech, Moderna şi respectiv Oxford-AstraZeneca”, a mai adăugat Valeriu Gheorghiţă.

 

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.