Grupul MedLife se extinde în Ungaria

Grupul MedLife a achiziționat pachetul majoritar al grupului de companii Rozsakert Medical Center din Ungaria. Astfel, MedLife deține 51% dintr-o companie care oferă servicii medicale diverse în statul vecin.

Rozsakert Medical Center a fost înființat în 2001 la Budapesta și se compune dintr-o clinică multidisciplinară și un centru de stomatologie. În prezent, centrul are peste 250 de angajați de specialitate (medici și asistenți medicali), conform unui comunicat de presă emis de MedLife. Compania maghiară a avut o cifră de afaceri de 4,2 milioane de euro în 2017.

Mihai Marcu, CEO și președinte al grupului MedLife, declară că „Investițiile alocate pentru această etapă se ridică la patru-cinci milioane de euro, urmând ca în perioada următoare să analizăm și alte oportunități de extindere”.

MedLife operează în prezent cea mai mare rețea de clinici  private din România, un lanț de laboratoare medicale, spitale multi- sau monodisciplinare. Prima clinică MedLife a fost deschisă în anul 1996. De atunci compania a deschis sau cumpărat peste 83 de unități medicale.

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.