Guvern: Nu există nor toxic deasupra României. Analizele specialiștilor indică valori normale ale concentrațiilor de monoxid de carbon

sursa foto: Guvernul României/Facebook

Guvernul României a transmis, marți, că analizele specialiștilor indică valori normale ale concentrațiilor de monoxid de carbon deasupra țării noastre.

“Nu există nor toxic deasupra României! Cetățenii nu au motive să fie îngrijorați, analizele specialiștilor indică valori normale ale concentrațiilor de monoxid de carbon deasupra României. Vântul puternic din ultimele ore nu are nicio legătură cu poluarea produsă în zona de conflict militar din Ucraina, iar analizele realizate de Administrația Națională de Meteorologie arată foarte clar că, în perioada următoare, nu se preconizează o deplasare a norului poluant dinspre Ucraina spre teritoriul țării noastre“, informează Guvernul, pe pagina de Facebook.

Potrivit sursei citate, rapoartele specialiștilor arată că niciun indicator măsurat (monoxid de carbon, dioxid de sulf, dioxid de azot etc.) nu prezintă creșteri semnificative, niciunde pe teritoriul României.

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.