Guvernul anunţă disponibilitatea de a prelua răniţii ucraineni în spitalele din România

Guvernul României anunţă disponibilitatea de a prelua răniţii ucraineni în spitalele din reţeaua militară şi civilă din ţara noastră, a declarat purtătorul de cuvânt al Executivului, Dan Cărbunaru.

De asemenea, Guvernul a decis trimiterea, duminică, în Ucraina, a unei a doua tranşe de ajutoare, respectiv combustibili, veste antiglonţ, căşti, muniţie şi echipamente militare, alimente, apă şi medicamente, în valoare totală de 3 milioane de euro, a afirmat Dan Cărbunaru.

„Şedinţa Task-force-ului este în plină desfăşurare. (…) Guvernul României a decis ca, după ce în Ucraina a ajuns deja prima tranşă de medicamente şi echipamente sanitare donate de ţara noastră, astăzi să fie transmisă o a doua tranşă de ajutoare în valoare totală de 3 milioane de euro, constând în combustibili, veste antiglonţ, căşti, muniţie şi echipamente militare, alimente, apă şi medicamente. Guvernul României anunţă disponibilitatea de a prelua răniţii ucraineni în spitalele din reţeaua militară şi civilă din ţara noastră”, a declarat Cărbunaru.

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.