ICN: Imnul asistentului medical, un proiect umanitar pentru educația fetelor din țările în curs de dezvoltare

Consiliul internațional al asistenților medicali (ICN) dedică această melodie fiecărei asistente, fie că lucrează în prima line a luptei cu pandemia, fie că își desfășoară munca zilnică îngrijind persoane și familiile lor în comunități, spitale și clinici din întreaga lume.

„Sunt asistent” (I am a nurse) a fost înregistrată în toiul pandemiei de COVID-19. Melodia poate fi achiziționată de pe site-urile Apple Music, Google Play, Amazon, Spotify și alte site-uri de vânzări/streaming de muzică.

Profitul din vânzări va merge vătre Fundația Internaționale Florence Nightingale a ICN. Fundația sprijină și completează activitatea și obiectivele ICN, inclusiv prin promovarea educației, cercetării și serviciilor de asistență medicală pentru binele public.

Proiectul far al fundației este Fondul pentru educația copiilor, care plătește educația fetelor din țările în curs de dezvoltare ai căror părinți asistenți medicali au decedat.

Imnul este interpretat de The Tonga Nurses Choir, Almut Kreusch Hoffmann, Barbara Kuypers, Gabriela Martos Gijón, Kathryn Ambrose, Lala Juve, Lorena Tajero Martha Peterson Ragne Quinteros și Raquel Casas Hernandez.

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.