Încă un jurnalist cu experiență se alătură Diviziei Media a Sănătatea Press Group

Echipa editorială a Diviziei Media din Sănătatea Press Group s-a mărit de la începutul lunii septembrie prin sosirea jurnalistului Ștefan Ionescu.

Ștefan Ionescu a urmat cursurile Facultății de Litere din cadrul Universității din București, secția Comunicare socială și Relații publice. În paralel, el a început o carieră în presă care însumează în acest moment 15 ani de experiență, toți în televiziune.

În ultimii cinci ani, Ștefan Ionescu a fost redactor al secțiilor Externe din televiziunile B1 TV și Realitatea TV, funcție din care a relatat despre schimbările de politici la nivel mondial și despre evenimentele care au marcat Europa.

El a acoperit de la fața locului referendumul la care s-a decis ieșirea Marii Britanii din Uniunea Europeană și a intervievat de-a lungul timpului ambasadorii țărilor străine în România și comisari europeni aflați în vizită în țara noastră.

Datorită vizitelor de lucru la Bruxelles și Strasbourg, Ștefan Ionescu și-a format o idee mai bună despre felul în care funcționează instituțiile europene și cum pot acestea să fie folosite în sprijinul omului de rând. „Sunt tipul de om care are mari așteptări de la munca lui. Am încredere că voi face față cu brio provocărilor de care voi avea parte în cadrul Diviziei Media din Sănătatea Press Group”, ne-a transmis Ștefan Ionescu după ce s-a alăturat echipei editoriale.

”Prin includerea lui Ștefan în echipă dorim să aducem un plus de rapiditate în transmiterea informațiilor către cititorii noștri și să dezvoltăm un segment de reportaje consacrat subiectelor cele mai intens dezbătute din sănătate. În plus, experiența sa în zona de politici europene va aduce un plus de valoare și o perspectivă nouă în materialele noastre”, a declarat Ileana Toma, editor coordonator al Diviziei Media din cadrul Sănătatea Press Group.

Interviurile, știrile și materialele video realizate de Ștefan Ionescu vor putea fi citite sau urmărite pe RoHealthReview.ro și SanatateaTV.ro.

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.