Incendiu, la SJU Timișoara, pornit dintr-un grup sanitar

Pompierii au fost alertați prin apelul de urgență 112, joi, la ora 14.55, asupra unui incendiu la un laborator situat la primul etaj al Spitalului Clinic Județean de Urgență „Pius Brînzeu” Timișoara. Mai exact, sursa incendiului a fost localizată în încăperea unui grup sanitar.

Potrivit ISU Timiș, a fost alertat Detașamentul 1 de Pompieri Timișoara și s-au deplasat la locul evenimentului trei ofițeri și 22 subofițeri cu o autospecială de primă intervenție și comandă, trei autospeciale de stingere, o autoscară mecanică de lucru și salvare de la înălțime, un echipaj CBRN, o ambulanța SMURD și una SAJ.

„La sosirea echipajelor de intervenție la locul evenimentului s-a constatat că incendiul se manifesta cu degajări de fum. Din fericire nu s-au înregistrat victime și nu au fost persoane evacuate. Incendiul este lichidat, se acționează pentru ventilarea zonei inundate cu fum. Din primele informații, incendiul s-a produs de la un conductor electric al unui aparat de uscare a mâinilor”, a transmis ISU Timiș.

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.