Investiții de 27 de milioane de lei la Sanatoriul din Techirghiol

Astăzi, la Techirghiol, a demarat proiectul de investiții în secția de recuperare neuropsihomotorie copii din cadrul Sanatoriului Balnear și de Recuperare. Cu o investiție de aproximativ 27 de milioane de lei, Compania Națională de Investiții va realiza reparații capitale, lucrări de reconfigurare și extindere pentru opt din corpurile de clădiri existente, precum și reconfigurarea funcțiunilor, extindere și dotări cu echipamente, anunță un comunicat al Ministerului Sănătății.

La finalul investiției, prevăzut pentru 2020, vor fi asigurate toate circuitele medicale și spațiile adecvate conform legislației în vigoare, va crește adresabilitatea prin crearea de condiții mai bune de masă, cazare și tratament și vor fi eficientizate activitățile prin soluții tehnice inovative care vor duce la diminuarea costurilor.

„Ne-am propus ca anul acesta să acordăm o atenție deosebită serviciilor medicale destinate sănătății copiilor”, declară Sorina Pintea, ministrul sănătății. „Vor urma și alte investiții în sistemul sanitar, pentru că, în 2019, Guvernul României a aprobat un buget istoric pentru sănătate, care ne permite să realizăm investiții în unitățile sanitare prin lucrări de reabilitare și dotare cu aparatură medicală”, a adăugat oficialul.

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.