Iohannis: Guvernul pregătește o campanie amplă pentru vaccinare, în care vor fi implicați artiști, sportivi și politicieni

Președintele Klaus Iohannis a declarat că Guvernul pregătește o campanie amplă pentru vaccinare, în care vor fi implicați artiști, sportivi și politicieni, fiind nevoie de o acțiune de conștientizare.

De asemenea, președintele a spus că „vor fi deschise noi și noi facilități și posibilități pentru vaccinare, pentru a veni noi spre cetățeni, fără să așteptăm acțiuni complicate din partea românilor. Vor exista centre de vaccinare foarte accesibile, din ce în ce mai mult se va renunța la programări, la rezervări, oamenii vor putea merge să se vaccineze și doar se vor programa pentru rapel”.

„Este nevoie, evident, de o acțiune foarte amplă de conștientizare și vom face aceste lucruri. Vor fi deschise noi și noi facilități și posibilități pentru vaccinare, pentru a veni noi spre cetățeni, fără să așteptăm acțiuni complicate din partea românilor. Vor exista centre de vaccinare foarte accesibile, din ce în ce mai mult se va renunța la programări, la rezervări, oamenii vor putea merge să se vaccineze și doar se vor programa pentru rapel”, a declarat Iohannis.

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.