ISUBIF a operaţionalizat un punct de lucru temporar pe A2

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti – Ilfov a operaţionalizat vineri un punct de lucru temporar, la kilometrul 19 al autostrăzii A2.

„În contextul creşterii progresive a fluxului de autoturisme care se deplasează către staţiunile de la mare, ISU Bucureşti – Ilfov a operaţionalizat astăzi un punct de lucru temporar, la nivelul km 19 al autostrăzii A2, prin intermediul căruia va fi asigurată o intervenţie promptă a pompierilor, în cazul evenimentelor produse atât pe sensul de intrare, cât şi pe cel de ieşire din Capitală”, informează ISU Bucureşti – Ilfov, într-o postare pe Facebook.

Operaționalizare punct de lucru A2

În contextul creșterii progresive a fluxului de autoturisme care se deplasează către stațiunile de la mare, ISU Bucuresti-Ilfov a operaționalizat astăzi un punct de lucru temporar, la nivelul km. 19 al autostrăzii A2, prin intermediul căruia va fi asigurată o intervenție promptă a pompierilor, în cazul evenimentelor produse atât pe sensul de intrare, cât și pe cel de ieșire din Capitală.În aceasta locație vor acționa o autospecială de stingere (dotată inclusiv cu echipamente pentru descarcerare) și o ambulanță SMURD, care vor gestiona solicitările de pe o secțiune importantă din autostradă, în cooperare cu pompierii ISU Călărași.

Publicată de ISU Bucuresti-Ilfov pe Vineri, 26 iunie 2020

Potrivit sursei citate, în această locaţie vor acţiona o autospecială de stingere (dotată inclusiv cu echipamente pentru descarcerare) şi o ambulanţă SMURD, care vor gestiona solicitările de pe o secţiune importantă din autostradă, în cooperare cu pompierii ISU Călăraşi.

Lasă un răspuns

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.