Ivan Oransky a fost numit vicepreședinte editorial la platforma Medscape

Dr. Ivan Oransky

Platforma Medscape anunță că dr. Ivan Oransky s-a alăturat organizației din poziția de vicepreședinte editorial. Ivan Oransky este un lider recunoscut în domeniul jurnalismului medical, președinte al Asociației americane a jurnaliștilor din sănătate și cadru universitar la Institutul de Jurnalism „Arthur L. Carter” de la New York University.

Anterior, Ivan Oransky a ocupat funcții de conducere și coordonare la MedPage Today și Reuters Health și a contribuit ca redactor la reviste precum Scientific American sau The Scientist. Medicul specializat în psihiatrie la Yale este însă cel mai bine cunoscut pentru că a fondat, în 2010, împreună cu Adam Marcus, platforma Retraction Watch, unde a scris despre articolele științifice retractate, despre fraudă academică și alte subiecte înrudite. Retraction Watch a devenit în scurt timp un adevărat fenomen, iar multe reviste științifice și-au revizuit politicile de retractare a articolelor și de transparență în urma discuțiilor și dezbaterilor promovate de această platformă.

„Mi-am devotat cariera pentru a ridica standardele cele mai înalte din jurnalismul medical și de știință și sunt bucuros să lucrez cu una din cele mai bune echipe editoriale din domeniul publicațiilor medicale, pentru a continua să ducem mai departe valorile în care credem”, a declarat Oransky într-un comunicat de presă.

Medscape este o platformă care integrează știri din practica clinică, informații medicale și instrumente de practică utile în activitatea medicală, adresată profesioniștilor din domeniul medical. Platforma oferă și instrumente integrate de educație medicală continuă pentru medici, asistenți medicali și alți profesioniști din sănătate, în cinci limbi de circulație internațională (engleză, germană, spaniolă, franceză și portugheză).

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.