Klaus Iohannis, despre imaginile de la ”Matei Balș”: Suntem la limită

Suntem la limită. Este mesajul președintelui Klaus Iohannis, întrebat despre imaginile de pe holurile Institutului de Boli Infecțioase ”Matei Balș” publicate online de un pacient.

”Statul român face demersuri pentru a crește numărul de paturi și probabil vă amintiți, duminică, după vizita la Institutul Fundeni, atunci când am spus că numărul de paturi ATI, s-a dublat (…). Vom crește capacitatea”, a mai spus șeful statului.

Șeful statului a precizat că, din informațiile sale, imaginile au fost surprinse în zona de triaj.

Sursă foto: Facebook

”Cam aşa arată holurile spitalului Matei Balş, cu bolnavi de Covid, este înspăimântător, nu mai au pe unde să îi aşeze, pacienţii stau pe scaune la oxigen, sunt internaţi pe paturi de campanie. Terapia intensivă s-a mutat pe holuri. Nici nu vreau să vă spun ce muncă duc medicii, de dimineaţă nu i-am văzut să bea un pahar de apă. Oameni buni, trebuie să înţelegem că sistemul sanitar nu mai are cum să facă faţă , cât de curând intră în colaps , dacă nu e deja”, a scris pe Facebook Constantin Vasile Ifteme, el însuşi pacient al spitalului, care a postat mai multe imagini.

Lasă un răspuns

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.