LIVE Ministrul Sănătății, Victor Costache, participă la conferința-dezbatere „Împreună pentru o experiență mai bună a cuplului infertil în timpul tratamentului de reproducere asistată”

Societatea de Obstetrică și Ginecologie din România organizează conferința-dezbatere „Împreună pentru o experiență mai bună a cuplului infertil în timpul tratamentului de reproducere asistată”. La eveniment participă conf. dr. Victor Costache, prof. dr. Radu Vlădăreanu, președintele Societății de Obstetrică și Ginecologie din România, dr. Radu Zamfir, directorul executiv al Agenției Naționale de Transplant, dr. Ablachim Turkeș, directorul medical al Administrației Spitalelor și Serviciilor Medicale București.

Tratamentul infertilității cuplului prin tehnici de reproducere asistată devine din ce în ce mai prezent în practica medicală din România, din cauza frecvenței crescute a infertilității în țara noastră, dar și datorită creșterii gradului de conștientizare cu privire la posibilitățile de tratament prin reproducerea asistată.

Potrivit specialiștilor, în ultimii ani, numărul de proceduri de reproducere asistată în România a crescut semnificativ, ajungând la aproape 10.000/an, însă potențialul de creștere este mult mai mare.

Lasă un răspuns

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.