Lucrările la Secția de Mari Arși de la Timișoara vor fi finalizate înainte de termen – președintele CJ Timiș

Lucrările la Secția de Mari Arși de la Spitalul Județean Timișoara vor fi finalizate înainte de termenul din contract, a anunțat președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra.

„Se lucrează la ultimele finisaje ale corpului B din Secţia de Mari Arşi de la Spitalul Judeţean din Timişoara. Se mai lucrează la 2 dintre cele 5 boxe sterile. Am aflat astăzi, chiar de la executant, în cadrul vizitei de lucru pe care am făcut-o pe şantier împreună cu managerul spitalului, Marius Craina, că finalizează lucrările înainte de termenul din contract. Ne-am asigurat că tot ce a intrat în atribuţiile Consiliului Judeţean este respectat, iar plăţile la care ne-am angajat au fost făcute la timp. CJ Timiş a asigurat peste 2 milioane de lei, doar pentru aceste lucrări. Aparatura cu care vor fi dotate cele 5 boxe este şi ea aproape completă, Ministerul Sănătăţii a asigurat cele 3,5 milioane de euro”, a scris oficialul pe Facebook.

 

Secția ar putea fi deschisă în septembrie

 

Managerul Spitalului Județean Timișoara, Marius Craina, a anunțat pentru Opinia Timișoarei că secția ar putea fi deschisă pe 15 septembrie.

„Unele echipamente au sosit deja. Aparatura de la minister urmează să se mai livreze, până la sfârșitul lunii august. Vrem ca în primele zile ale lunii august să facem probele, și în jur de 15 septembrie să inaugurăm lucrările. În mod normal, spațiile vor fi finalizate complet până în luna august. Apoi urmează să se lucreze la partea de instalații electrice, sanitare, de gaze, pe parcursul lunii august. Aparatura a fost cerută pentru a deservi totul, de la zero, de la cele mai banale echipamente și până la cele mai complexe, totul este nou”, a declarat Marius Craina.

Investiţia totală pentru construirea şi dotarea secţiei de la Timişoara se ridică la aproximativ 5 milioane de euro, bani de la Consiliul Judeţean Timiş şi Ministerul Sănătăţii, prin Banca Mondială.

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.