MAI: 14.000 sancţiuni, de peste 2,7 milioane lei, pentru nerespectarea reglementărilor împotriva COVID-19

Poliţiştii şi jandarmii au aplicat, de la începutul săptămânii, 14.000 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 2,7 milioane de lei, pentru nerespectarea reglementărilor privind combaterea pandemiei de COVID-19.

„De la începutul acestei săptămâni, poliţiştii şi jandarmii au desfăşurat peste 15.700 de acţiuni preventive în întreaga ţară, pentru conştientizarea cetăţenilor şi a operatorilor economici cu privire la noile măsuri pentru limitarea îmbolnăvirilor cu COVID-19. De asemenea, au fost desfăşurate aproape 4.500 de acţiuni de verificare a modului de respectare a noilor reglementări. Au fost aplicate aproximativ 14.000 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 2,7 milioane de lei”, a declarat, vineri, purtătorul de cuvânt al Ministerului Afacerilor Interne, Monica Dajbog.

Potrivit sursei citate, cele mai multe sancţiuni au fost aplicate pentru nepurtarea măştii de protecţie, respectiv 12.286, în valoare de 1,8 milioane de lei şi peste 17.000 de sancţiuni pentru nerespectarea interdicţiilor privind deplasarea.

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.