VIDEO Mai multe cadre medicale din spitale ASSMB au primit apartamente de serviciu

Mai multe cadre medicale de la Spitalele “Victor Babeș”, “Colțea” și “Carol Davila” au primit miercuri cheile noilor apartamente de serviciu în care vor locui împreună cu familiile lor.

Potrivit primarului general al Capitalei, Gabriela Firea, până acum s-au mutat deja mai mult de 100 de cadre medicale din spitalele ASSMB.

Apartamentele au fost achiziționate de Primăria Capitalei, prin Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București (ASSMB) pentru a fi repartizate cadrelor medicale din cele 19 spitale.

Primarul Gabriela Firea a declarat că până în acest moment, au fost achiziționate aproape 200 de apartamente, urmând procedura de licitație pentru încă 300 de apartamente.

“Ne dorim să avem cadre medicale care să renunțe la a alege drumul străinătății, pentru că avem nevoie de medici, de asistenți, de infiermieri, de îngrijitori, de absolut toate cadrele medicale din spitale și trebuie să le determinăm prin condițiile bune de muncă oferite în spitalele noastre să rămână alături de pacienții din România”, a declarat primarul Gabriela Firea.

Potrivit acesteia, în funcție de solicitările spitalelor, am achiziționat apartamente cu două camere, cu trei camere, cu patru camere și garsoniere.

Lasă un răspuns

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.