Mai multe unități sanitare angajează personal medical fără concurs, pe durată determinată, în contextul pandemiei de COVID-19

Mai multe unități sanitare angajează, în contextul pandemiei de COVID-19, personal medical fără concurs, pe durată determinată ce nu poate depăși 30 de zile de la data încetării stării de alertă. Sunt disponibile posturi de medic specialist, dar și de infirmieră.

Institutul de Pneumoftiziologie “Marius Nasta“ din Capitală primește dosare pentru a angaja fără concurs, pe durată determinată ce nu poate depăși 30 de zile  de la data încetării stării de alertă, personal contractual pentru Unitatea Mobilă de Terapie Intensivă. Sunt disponibile trei posturi de medic specialist, specialitatea anestezie terapie intensivă, și șapte posturi infirmieră.

Detalii privind condițiile specifice și actele necesare AICI 

Spitalul Militar de Campanie de nivel ROL 2 COVID 19 prin Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central “Dr.Carol Davila” angajează fără concurs, pe perioadă determinată ce nu poate depăşi 30 de zile de la data încetării stării de alertă, un număr de 23 posturi vacante de infirmieră debutant (studii generale) – grad profesional “infirmieră debutant”.

Detalii privind condițiile specifice și actele necesare AICI

De asemenea, la nivel național sunt organizate concursuri și pentru ocuparea unor posturi vacante din cadrul unităților sanitare, pe durată nedeterminată, în afara contexului pandemic.

Astfel, Spitalul de Psihiatrie Voila, cu sediul în Câmpina, județul Prahova, organizează concurs pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a următoarelor posturi vacante: un post de asistent medical generalist debutant cu studii superioare în cadrul Compartimentulului de Medicină Internă al spitalului, două posturi de asistent medical generalist principal cu studii postliceale în cadrul Compartimentului de Medicină Internă al spitalului, două posturi de infirmieră debutantă în cadrul Compartimentului de Medicină Internă al spitalului, un post de maseur în cadrul Laboratorului de recuperare, medicină fizică și balneologie al spitalului.

Detalii privind condițiile specifice și actele necesare AICI

Spitalul Municipal „Dr. Aurel Tulbure” din Făgăraş, judeţul Braşov, organizează concurs pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a unor posturi de asistent medical principal și ingrijitoare.

Detalii privind condițiile specifice și actele necesare   AICI

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.