Manager ”Marius Nasta”: Unitatea mobilă funcționează fără pacienți

Managerul Institutului de Pneumoftiziologie ”Marius Nasta” din București, șef lucr. dr. Beatrice Mahler, a declarat luni seară, în urma incidentului de duminică seară la unitatea de terapie intensive mobilă din cadrul Institutului, că unitatea mobile funcționează momentan dar fără pacienți.

”În acest moment unitatea mobilă funcționează fără pacienți. O mașină de pompieri este în curtea Institutului să supravegheze că nu apar alte incidente și o să vedem mâine (n.r. marți) din nou, împreună cu echipele ISU, concluziile celor 24 de ore de supraveghere”, a explicat șef lucr. dr. Beatrice Mahler la Digi24.

Reamintim că duminică seară, la ora 22:22, o alertă a fost dată de personalul medical din cadrul Institutului ”Marius Nasta”, care a văzut o flamă urmată de fum la unitatea mobilă ATI din curtea spitalului.

În urma apelului la 112, forțele de intervenție s-au mobilizat masiv, mai multe mașini de pompieri, ambulanțe, SMURD ajungând la fața locului.

Incidentul nu s-a soldat cu un incendiu, nimeni nu a fost rănit și pacienții au fost mutați în spital. În unitatea mobilă erau 7 pacienți.

Lasă un răspuns

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.