MApN: Sunt deschise 600 de linii tip call-center și 180 de posturi de tip live-chat pentru programările la vaccinarea anti-COVID

Centrele de vaccinare ale Ministerului Apărării Naționale (MApN) sunt deschise, de luni, publicului larg şi vor putea fi selectate din platforma de programare.Mai mult, odată cu etapa a treia a imunizării anti-COVID-19, au fost deschise încă 60 de linii telefonice pentru call-center-urile destinate programării telefonice a populației la vaccinare, informează MApN.

”Începând de luni, 15 martie, centrele de vaccinare organizate de MApN vor fi deschise accesului public prin Platforma națională de programare pentru vaccinarea împotriva COVID-19 și prin apelarea call-center-urilor gestionate de MApN la numărul unic 021.414.44.25”, anunță un comunicat al MApN.

Potrivit sursei citate, de luni, au fost înființate încă 60 de linii telefonice pentru call-center-urile gestionate în totalitate de personalul MApN, destinate programării telefonice a populației la vaccinare, ajungându-se la un total de 600 de linii deschise. Suplimentar, tot începând de luni, vor fi deschise gradual 180 posturi de tip live-chat, deservite tot de personal MApN, pentru sprijinirea procesului de programare la vaccinare.

În perioada următoare, după parcurgerea tuturor etapelor organizatorice, numărul de centre de vaccinare va crește de la 58 câte sunt organizate în prezent, la 92 centre în toată țara.

”Totodată, MApN a demarat un proces de operaționalizare de centre mobile de vaccinare, încadrate cu personal medical propriu, prin care se va asigura vaccinarea persoanelor din localitățile izolate din România”, mai precizează sursa citată.

”Înființarea centrelor de vaccinare de către MApN a avut ca scop reducerea presiunii pe centrele de vaccinare coordonate de Ministerul Sănătății, prin extinderea capabilităților de administrare a vaccinului la nivel național, aceste centre fiind destinate atât personalului MApN cât și a celui din alte instituții ale sistemului național de apărare și, în anumite situații, chiar pentru persoane civile, în conformitate cu procedurile derulate prin platforma unică de programare”, confrom comunicatului MApN.

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.