Maratonul Vaccinării în București, în perioada 7-9 mai. Gheorghiță: Și eu voi fi prezent și voi vaccina vineri, în centrul de la Sala Palatului

Preşedintele Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV), Valeriu Gheorghiţă, a anunțat, marți, că va participa la Maratonul Vaccinării, care se va desfășura în București, în perioada 7 – 9 mai. Medicul  Valeriu Gheorghiță a precizat că va imuniza persoanele care se vor prezenta, vineri, la centrul de la Sala Palatului.

„Știm că în mai multe județe se organziează activități, evenimente de tip maraton de vaccinare. Primul maraton va avea loc în București pe 7 – 9 mai, în Sala Palatului și Biblioteca Națională. Sunt 50 de cabinete de vaccinare. Vaccinul distribuit va fi cel de la Pfizer.  Sunt 1.000 de voluntari înscriși. Și eu voi fi prezent și voi vaccina, vineri, în centrul de la Sala Palatului. Ne dorim ca și de această dată să creăm facilitatea ca tot mai multe persoane să fie prezente și să se poate vaccina”, a declarat medicul Valeriu Gheorghiță.

Lasă un răspuns

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.