Maratonul Vaccinării pentru Viață: Vaccinare, testare, informare la Biblioteca Națională a României

Universitatea de Medicină și Farmacie ”Carol Davila” din București și Colegiul Medicilor din Municipiul București, împreună cu Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România – filiala Municipiului București, coordonează activitatea din centrul de vaccinare de la Biblioteca Națională a României, în cadrul Maratonului Vaccinării, ajuns la cea de-a 3-a ediție – Maratonul Vaccinării pentru Viață, ce se desfășoară în perioada 22-25 octombrie 2021.

La centrul de vaccinare Biblioteca Națională a României vor fi organizate 10 fluxuri de vaccinare, astfel:

  • 5 fluxuri de vaccinare cu ser Pfizer- BioNTecNumiți
  • 4 fluxuri de vaccinare cu ser Johnson&Johnson
  • 1 flux de vaccinare cu ser Moderna

Activitatea de vaccinare din cadrul centrului de la Biblioteca Națională a României se va desfășura de vineri, 22 octombrie, la ora 16:00 până luni, 25 octombrie, la ora 8:00.

Pe lângă acțiunea efectivă de vaccinare, Universitatea de Medicină și Farmacie ”Carol Davila” din București și Colegiul Medicilor din Municipiul București vor organiza la Biblioteca Națională a României și un centru de testare, cu test rapid antigen COVID-19, pentru orice persoană care dorește să se testeze.

Mai mult, se va organiza o activitate de informare științifică în privința vaccinării, cu focus pe studenți, pentru a se răspunde la principalele întrebări pe care le au în privința vaccinării.

Activitatea de vaccinare în cadrul Maratonului Vaccinării, ajuns la cea de-a 3-a ediție – Maratonul Vaccinarii pentru Viață se va desfășura în șase centre de imunizare.

 

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.