Măşti medicale de protecţie pentru SABIF de la Primăria sectorului 4

Primăria sectorului 4 oferă suport Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov (SABIF), asigurând măştile medicale de protecţie necesare echipajelor de intervenţie în caz de urgenţă.

”Având în vedere decizia Comitetului pentru Situaţii de Urgenţă sector 4 de sprijinire a autorităţilor publice în privinţa prevenirii şi combaterii virusurilor gripale, Primăria sectorului 4 oferă suport Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov, asigurând măştile medicale de protecţie necesare echipajelor de intervenţie în caz de urgenţă”, se arată într-un comunicat transmis vineri Agerpres.

Măsura a fost luată după ce SABIF a solicitat sprijin autorităţii locale, întrucât, în plin sezon de gripă, dar şi din cauza ameninţării coronavirusului, stocurile de măşti medicale s-au epuizat, iar timpii de onorare a noilor comenzi au crescut considerabil. Sprjinul logistic nu va fi singular, precizează autoritatea locală, stocurile de măşti de protecţie ale acestei instituţii urmând să fie refăcute de fiecare dată când va fi nevoie.

La sfârşitul săptămânii trecute, autoritatea locală a oferit Spitalului Bagdasar Arseni peste 15.000 de astfel de măşti medicale de protecţie.

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.