Medicover anunță creșterea veniturilor și a numărului de unități în primele trei trimestre din 2018

Grupul Medicover anunță că, în primele nouă luni ale acestui an, veniturile au crescut cu 20% pe piața din România față de aceeași perioadă a anului trecut, ajungând la 66 de milioane de euro. Din total, 26,6 milioane au fost veniturile diviziei de servicii medicale (clinicile și spitalul Medicover), în vreme ce divizia de servicii de diagnostic (rețeaua de laboratoare și centre de recoltare Synevo) a înregistrat venituri de 39,4 milioane de euro.

„Creșterea de 25% înregistrată de divizia de servicii medicale din România (…) arată că din ce în ce mai mulți români își doresc să fie tratați la cel mai înalt nivel medical. Creșterea vine într-o perioadă importantă pentru noi, în care am reușit să ne extindem în două noi regiuni-cheie și să ne consolidăm poziția în București în urma finalizării a trei tranzacții strategice. Vom continua să investim în dezvoltarea rețelei și să îmbunătățim experiența oferită clienților”, declară Adrian Peake, director general Medicover România, într-un comunicat de presă. Rețeaua de clinici Medicover din România a crescut cu 50%, până la 37 de unități, ca urmare a tranzacțiilor finalizate în primele nouă luni ale anului.

„După primele nouă luni, am reușit să ne extindem rețeaua de centre de recoltare cu 17 unități noi, având acum o prezență puternică în 30 de județe și 39 de orașe din România. În același timp, am continuat să investim în achiziția unor echipamente de laborator de ultimă generație, precum și în extinderea portofoliului de servicii pe zona de genetică și histopatologie”, arată și Laurențiu Luca, director general Synevo România.

Medicover este o companie internațională de servicii de sănătate și diagnostic, listată la Bursa din Suedia. Compania a înregistrat în primele trei trimestre din 2018 o creștere a veniturilor de 14,7% față de perioada similară a anului trecut, ajungând la o valoare totală de 490,4 milioane euro. În România, Medicover este prezentă prin rețeaua de clinici medicale Medicover și laboratoarele și centrele de recoltare Synevo.

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.