MedLife a finalizat achiziția unui centru medical din Budapesta

MedLife S.A. anunță că a finalizat achiziția pachetului de 51% din acțiunile Rozsakert Medical Center din Budapesta. Achiziția fusese anunțată la finalul lunii ianuarie. Conform unui comunicat emis de companie, Medlife intenționează să se extindă în Ungaria cu alte două unități medicale.

Rozsakert Medical Center are în componență o clinică multidisciplinară care include și un compartiment dotat cu o sală de mici intervenții chirurgicale și un centru de stomatologie. Echipa medicală este compusă din peste 250 de medici și asistenți medicali. În 2017, cifra de afaceri a fost de 4,2 milioane de euro.

Mihai Marcu, CEO MedLife, declară că „[S]trategia noastră în ceea ce privește extinderea în afara granițelor continuă. Intenționăm să accelerăm creșterea. Astfel, în următoarele luni, ne dorim să ne extindem cu încă două unități medicale în Ungaria, în regim de greenfield [adică de la zero, n.n.], dar nu excludem nici posibilitatea unei noi achiziții”.

MedLife operează în prezent cea mai mare rețea de clinici  private din România, un lanț de laboratoare medicale, spitale multi- sau monodisciplinare. Prima clinică MedLife a fost deschisă în anul 1996. De atunci compania a deschis sau cumpărat peste 83 de unități medicale.

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.