MedLife își consolidează portofoliul pe care îl deține la grupuri din Craiova și Brașov

Compania MedLife anunță achiziționarea a 35% din acțiuni în grupul de companii SAMA din Craiova. Astfel, MedLife, care inițial deținea 55% din acțiunile grupului de firme din Oltenia, ajunge să dețină 90% din pachetul companiei. Grupul SAMA este alcătuit din trei clinici multidisciplinare, inclusiv o unitate de spitalizare, un centru de kinetoterapie, două centre de sănătate ocupațională, șase laboratoare și mai multe puncte de prelevare de analize. Unitățile SAMA sunt prezente în Craiova, Râmnicu Vâlcea, Slatina, Bălcești și Calafat.

Totodată, MedLife a mai achiziționat și 3% din grupul PDR Brașov, astfel că societatea deține în prezent 83% din acțiuni. MedLife a intrat pe piața din Brașov în anul 2010 prin achiziționarea companiei de servicii medicale PDR Brașov.

MedLife operează în prezent cea mai mare rețea de clinici  private din România, un lanț de laboratoare medicale, spitale multidiciplinare și monodisciplinare. Prima clinică MedLife a fost deschisă în anul 1996. De atunci compania a deschis sau cumpărat peste 83 de unități medicale.

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.